Jeroen Westram

Veelzijdig, goed in wiskunde, piloot, maar vooral technisch begaafd. In zijn vroege jeugd al bezig met computers. Jeroen Westram kan ze uit elkaar halen en belangrijker, zelf weer in elkaar zetten. Hij snapt hoe alles werkt. Hij plaatst werkgeheugen bij in de computer, voegt extra schijfruimte toe als dat nodig is of maakt de computer sneller door de processoren te vervangen door snellere types. Weet precies wat compatible is. WestConnect levert ook alle onderdelen die nodig zijn.

ICT-audits

Ondernemers met ICT-problemen weten meestal niet waaraan deze te wijten zijn. Met gerichte vragen spoort Jeroen het probleem op. Hij analyseert wat er aan de hand is en vertaalt problemen in oplossingen. Heel praktisch. Voor specifieke, in de praktijk veel voorkomende problemen heeft hij gestandaardiseerde audits ontwikkeld. Bijvoorbeeld voor Wifi-netwerken.

Technisch en commercieel

Jeroen is Wifi-specialist met gevoel voor commerciële toepassingen. Hij heeft veel ervaring met MKB-ondernemingen, waarvoor hij netwerken beheert, draadloos internet aanlegt, opslagproblemen oplost, patchkasten inricht, en nog veel meer. Werkt netjes, is gesteld op orde. ICT moet niet alleen goed functioneren, het moet ook goed te onderhouden zijn. Is behalve op de inhoud dus ook procedureel ingesteld. Kan ingewikkelde ICT-problemen analyseren en oplossen. Hij brengt complexiteit terug tot eenvoud. Een all round ICT-specialist die begrijpt wat de ondernemer bezighoudt.

Contact