18
Jan

Is het nieuwe startmenu van Windows u ook een doorn in het oog?

Sinds de lancering van Windows 8 is het Start-menu vervangen door de zogenaamde ‘Metro’-interface. Veel gebruikers vinden het lastig om hun applicaties te vinden en te starten. Gelukkig is er een alternatief voorhanden: Classic Shell. Deze applicatie vervangt het Windows Start-menu door een interface die heel erg lijkt op die van Windows XP en Vista. WestConnect heeft hier goede ervaringen mee en wij geven dit graag als advies aan onze klanten die moeite hebben met het nieuwe Start-menu.

Classic Shell is gratis te downloaden van de website van classicshell.net

Hebt u vragen? WestConnect is u uiteraard graag van dienst.

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contact